Manuele therapie op jouw tempo in Antwerpen

Kine Funktionals Manuele therapie

kine funktionals
Manuele therapie Antwerpen
Manuele therapie Antwerpen
Manuele therapie Antwerpen

Manuele therapie met resultaat in Antwerpen

Als je te maken krijgt met een blessure of wanneer je wil aansterken na een operatie, is manuele therapie op maat onmisbaar. In onze perfect uitgeruste praktijk kom je terecht bij een team van ervaren kinesisten. Zij kennen alle beproefde technieken om jouw herstel te bespoedigen en je lichaam weer te versterken.

Manuele therapie is een combinatie van massagetechnieken en oefentechnieken die erop gericht is om je spieren en gewrichten weer soepel en sterk te maken. Jouw situatie is uniek, dus is het belangrijk dat we de juiste aanpak ontwikkelen. Tijdens een intakegesprek verkennen we jouw problematiek en stellen we een behandelplan op maat op.

Wanneer is manuele therapie aangewezen?

kine funktionals

Manuele therapie is een doelgerichte therapie die heilzaam is in verschillende omstandigheden, bijvoorbeeld als u kampt met:

Doelgerichte therapie

kine funktionals

Manuele therapie doet precies wat het zegt: gebruik maken van de gespecialiseerde handen van je kinesist. Bij manuele oefentherapie komen dan ook geen toestellen kijken, maar gebruiken we enkel druk- en massagetechnieken om de souplesse van spieren en gewrichten te vergroten.

Het primaire doel: jou weer zo snel mogelijk naar je vroegere krachtniveau brengen, zodat je opnieuw geniet van een grote mate van bewegingsvrijheid.

VRAGEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

kine funktionals

CONTACTEER ONS NU!